Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elders
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta certificare ISO Elders Plus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pe langa serviciile de consultanta in management, necesare implementarii ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 echipa noastra de experti pune la dispozitia clientilor sai 3 pachete de servicii de asistenta post-certificare:

BASIC - Asistenta on-line +2 intalniri / an la sediul clientului
Daca sunteti conectat la internet, aceasta s-ar putea sa fie cea mai simpla solutie pentru dumneavoastra! Asistenta on-line permanenta pe perioada unui an pentru mentinerea corectitudinii documentelor si inregistrarilor si respectarea continua a cerintelor standardelor de referinta. Cele 2 intalniri la sediul clientului vor fi stabilite de comun acord intre consultant si client si pot fi audituri interne, asistenta la auditurile de supravegheri sau vizite de consultanta.

EXTRA - Asistenta on-line + 1 intalnire / luna la sediul clientului
Verificarea mentinerii inregistrarilor si a aplicarii procedurilor corespunzatoare cuprinse in documentatia sistemului implementat; Verificarea aplicarii masurilor de imbunatatire a sistemului de management implementat cu alocarea resurselor necesare din partea clientului; Identificarea eventualelor modificari in domeniul de activitate, structura organizatorica sau orice alte modificari care nu corespund sistemului implementat initial si efectuarea schimbarilor care se impun la nivelul documentational al sistemului.

FLEXIBIL - Asistenta clasica
Intalniri periodice la sediul clientului pentru monitorizarea si imbunatatirea continua a sistemului implementat. Pregatire pentru auditurile de supraveghere, asistenta la supraveghere. Numarul de vizite si frecventa acestora se stabilesc in functie de necesitatile clientului.
Din Gura in Gura