Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elders
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta Management ISO 9001
Brand
ISO 9001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Obiectivul acestui standard este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management al calitatii in orice domeniu (industrie, comert, servicii si transport). Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai.

Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul dumneavoastra pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare si o dezvoltare fructuoasa.

   Calitatea, ceea ce inseamna calitatea proceselor si a rezultatelor, este si va fi intotdeauna un factor de competitie important, daca nu cel mai important. Cele opt principii ale managementului calitatii sunt un mijloc de a orienta compania dumneavoastra catre telurile propuse si de a va imbunatati in mod continuu performantele.

   Beneficiile implementarii unui astfel de standard sunt:
      - Indeplinirea politicii si a obiectivelor companiei;
      - Castigarea increderii clientilor;
      - Cresterea satisfactiei clientilor;
      - Imbunatatirea continua a performantei generale;
      - Adaptare activa si sistematica la modificarile conditiilor pietei;
      - Satisfactia angajatilor;
      - Imbunatatirea performantei;
      - Transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei;
      - Evitarea erorilor in locul corectarii lor;
      - Economisire de timp si bani.

   Acest Sistem de Managemnent al Calitatii se adreseaza companiilor din toate domeniile de activitate, din orice regiune a globului, care doresc sa supuna propriile organizatii unei evaluari externe si unei comparatii de Buna Practica in raport cu concurenta, precum si companiilor care doresc sa isi imbunatateasca performanta si competitivitatea pe piata nationala si internationala.
Din Gura in Gura